Share filter
WebBudds Logo


Developed by in category

5/5.0 Ratings

100 - 500 Installs

8 Reviews

Povestea Rățușca cea Urâtă


What's new

Description

Mai atractivă decât orice carte pe care cei mici au văzut-o vreodată, povestea rățuștii care se dovedește a fi lebădă vă va captiva și pe dumneavoastră. Suntem siguri că veți fi fermecați de frumusețea poveștii, a desenelor și a interacțiunilor alături de piticii de acasă. Lăsați copii să se implice la fiecare pas și bucurați-vă împreună. Descoperiți alături de ei că fiece ființă, oricât de mică și slabă ar părea, ascunde multă putere ...și cu perseverență, curaj și încredere va reuși să descopere frumoasa pasăre ascunsă în suflet.
Răţuşca cea Urâtă este o poveste interactivă, adaptată după clasica poveste a lui Hans Christian Andersen, creată special pentru copii preşcolari și dezvoltată ca parte a proiectului educaţional Kidsopia.

Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating bun!
Comentarii? Sugestii? Vă ascultăm!
Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).
Dorim să oferim o cale amuzantă şi intuitivă de a învăţa cifrele, număratul şi literele, desenatul şi coloratul, mărimi, forme şi imagini, diferenţe şi asemănări, animale şi multe altele, toate prezentate prin intermediul jocurilor şi poveştilor noastre.
Înglobând cele cinci arii de dezvoltare: intelectuală, creativă, emoţională, dezvoltare fizică şi dezvoltarea socială platforma Kidsopia oferă un element ajutător pentru părinţi în procesul de educare al copiilor prin joacă.
Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:
1. Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
2. Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
3. Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.
Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.
Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro
Limba: Româna (România, Moldova)

This content has been crawled through Play Store, we don't store any APK file.

Birthday card generator

Top shares