Share filter
WebBudds Logo


Developed by in Books & Reference category

5/5.0 Ratings

100 - 500 Installs

4 Reviews

Криворазбраната цивилизация


What's new

Description

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

Добри Войников постига голям успех с комедията „Криворазбраната цивилизация”, издадена през 1871г. В нея писателят се обръща към живата действителност и се заема да подложи на присмех, да изобличи някои нейни негативни страни, които добре познава.
Драматургичният конфликт в комедията се изгражда около опозицията ,,родно-чуждо” , като всеки от героите има своя собствена представа за българското и европейското. Творбата разглежда въпросите за истинските и фалшивите стойности в личния и в социалния живот, разкрива необходимостта от уважение към национално специфичното и нуждата от духовен подем на народа.

This content has been crawled through Play Store, we don't store any APK file.

Birthday card generator

Top shares